Recreatieschap Westfriesland Recreatie - Natuurlijk - West-Friesland

Welkom bij het Recreatieschap Westfriesland

Bestuur

Bestuur

Van links naar rechts: Ben Tap, Nico Slagter, Vincent Reus, Astrid Huisman, GertJan Nijpels, Harry Nederpelt en Caroline van de Pol

Het Recreatieschap Westfriesland is een gemeenschappelijke regeling van de zeven Westfriese gemeenten. Doel van een dergelijke regeling is de behartiging van gemeenschappelijke belangen, in dit geval de belangen van openluchtrecreatie, het landschap en de natuur. Hiervoor ontwikkelt het Recreatieschap (zelfstandig) beleid gericht op een rijkere, gevarieerde natuur en draagt het Recreatieschap zorg voor de uitvoering van dit beleid.

De tekst van de gemeenschappelijke regeling Recreatieschap Westfriesland vindt u hiernaast onder Downloads.

Bestuur

Het Recreatieschap valt onder de verantwoordelijkheid van de Westfriese gemeenten. Het bestuur wordt gevormd door bestuurlijke vertegenwoordigers van de zeven Westfriese gemeenten.

Gemeente Drechterland: Vincent Reus

Gemeente Enkhuizen:

Gemeente Hoorn: Ben Tap

Gemeente Koggenland: Caroline van de Pol

Gemeente Medemblik: Harry Nederpelt

Gemeente Opmeer: GertJan Nijpels

Gemeente Stede Broec: Nico Slagter (voorzitter)

Astrid Huisman, gemeentesecretaris van Stede Broec, is door het algemeen bestuur benoemd als bestuurlijk secretaris van het dagelijks en algemeen bestuur van het Recreatieschap.

Vergadering bijwonen?

De vergaderingen van het algemeen bestuur van het Recreatieschap zijn openbaar. Wilt u bij een vergadering aanwezig zijn? U kunt zich hiervoor aanmelden op telefoonnummer 0228-565750.

De vergaderstukken zijn openbaar.

Recreatieschap Westfriesland

Postadres

Postbus 20
1610 AA Bovenkarspel

Bezoekadres

De Middend 2
1611 KW Bovenkarspel

Contact

Tel.: (0228) 565 750
E-mail: Klik hier